18. Jun u 20:00 Sudenti druge godine glume Fakulteta dramskih i filmskih umetnosti, klasa profesora Ivana Jevtovića, napravili su predstavu “Divlje priče” po motivima argentinskog filma Damiana Šifrona, koja prikazuje ljude u svom “divljem” obliku, tj. likove koji dolaze do ekstrema.

12. Maj u 19:00 Na inicijativu dramske umetnice iz Stare Pazove – Teodore Kušić, u sredu, 12. maja, u 19:00 časova, biće odigrana humanitarna predstava za Teodoru. Reč je o monodrami “Lenka Dunđerski – kobni čas”, u izvođenju pomenute dramske umetnice. Inicijativu je podržao Kulturni centar Inđija, kao društveno odgovorna ustanova, u želji da pomogne…

03. april u 17:00 Dora je radoznala, znatiželjna devojčica koja sa svojim prijateljem majmunom Čizmicom doživljava razne avanture. Iz svake avanture nauči nešto i izvuče pouku.

26. septembar u 18:00 U subotu, 26. septembra, sa početkom u 18:00 časova, u Kulturnom centru, biće izvedena dečija predstava pod nazivom “Zvončica u cirkuskim čarolijama”, u izvođenju “Alegreto Teatra” iz Vršca.

12. septembar u 18:00 U subotu, 12.septembra, sa početkom u 18:00 časova, u Kulturnom centru, biće izvedena dečija predstava pod nazivom ” Svetlucava i sjajna magična priča”, u izvođenju “Pozorištanca Jelenica” iz Beograda.

Na osnovu odluke Vlade Republike Srbije, a u vezi prevencije i zaštite građana od zaraznih bolesti, DO DALJNJEG SE ODLAŽU SVI PROGRAMI U KULTURNOM CENTRU INĐIJA. Hvala na razumevanju.

29. septembar u 11:00 Kulturni centar Inđija u saradnji sa udruženjem Artfrakcija organizuje AUDICIJU za Pozorišnu radionicu / Školu glume, namenjenu učenicima osnovnih i srednjih škola.

08. Septembar u 20:00

Zbog bolesti glumca Milana Malbaše, otkazuje se predstava “Eee, sudbino,sudbino” , koja je bila planirana za petak 21.06.2019. u 20:00 časova. O narednom terminu izvođenja predstave, bićete blagovremeno obavešteni.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA