Kuća Vojnovića
27. avgust – 14. septembar

U Galeriji Kuće Vojnovića u Inđiji otvorena je izložba takmičarskog dela pratećeg programa međunarodnog festivala kratkometražnog filma “Short cut” Inđija 2020. pod nazivom “Objektiv(n)i”. Za ovu izložbu selektorska komisija odabrala je 33 fotografije autora iz Senegala, Indije, Irana, Austrije, Meksika, Češke, Rusije, Italije, Kanade i Srbije.
Stručni žiri, na svečanom otvaranju Šort kat (Short cut) festivala, 29. 8. 2020. godine od 19 sati uživo na fејsbuk (faceebook) stranicama Šort kat (Short cut) festivala i TK Turističkog kanala kao i instagramu TK Turističkog kanala, dodeliće plaketu za najbolju fotografiju kao i diplome za drugo i treće mesto. Izložba za posetioce galerije biće otvorena do ponedeljka, 14. septembra i mogu je pogledati svakog radnog dana uz poštovanje svih propisanih mera Vlade Srbije i Kriznog štaba.
U okviru programa festivala iste večeri će biti dodeljene i nagrade za najbolje filmove u četiri takmičarske kategorije za kratki metar: turizam, ekologija, život i animirani film kao i Grand pri (Grand-prix) festivala.

Ulaz na izložbu je slobodan.
Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA