7. mart u 18:00

Na zadovoljstvo publike i muzičara, u nedelju, 7.marta, biće organizovan VELIKI GODIŠNjI KONCERT GRADSKOG TAMBURAŠKOG ORKESTRA POD RUKOVODSTVOM MAESTRA LjUBINKA LAZIĆA.

Program koncerta je koncipiran tako da edukuje, zabavi i podseti na neke ljude i njihovo vreme. Na početku koncerta biće izvedena numera Đorđa Balaševića, kako bi se odalo poštovanje nedavno preminulom pesniku, koji je vešto koristio tamburu kao metaforu u svojim tekstovima i muzičkim aranžmanima. Akcenat u programu je stavljen na mlade talente, koji obezbeđuju budućnost ovom mladom orkestru po stažu, a koji postoji od 2014. godine. Na repertoaru će se naći nekoliko tamburaških standarda Isidora Bajića, Marka Nešića i Save Vukosavljeva, kao i dela iz drugih muzičkih pravaca i epoha.

Cena karte: 400,00 dinara

Karte su u prodaji od srede 03.03.2021., svakoga dana u periodu od 16:00 do 20:00 časova.

Sve programske aktivnosti u Kulturnom centru Inđija se organizuju uz poštovanje svih propisanih zaštitnih mera u borbi protiv Kovid – 19, koje podrazumevaju nošenje maski u prostoru Kulturnog centra, kao i fizičku distancu od 1,5 metra odnosno jednog praznog mesta.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA