Kulturni centar Inđija u saradnji sa Srednjom školom „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnazijom iz Inđije, raspisuje konkurs za najbolje idejno rešenje oslikavanja platoa i tribina ispred Galerije Kuće Vojnovića, u periodu od 1. do 15. marta 2022.
Tema konkursa: IGRA BOJA I OBLIKA

Konkurs je namenjen učenicima srednjih škola opštine Inđija, a za najbolje rešenje glasaće i odlučiti građani Inđije u periodi od 16. do 30. marta 2022. putem društvenih mreža fejsbuk i instagram Kulturnog centra Inđija. Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se 31. marta, a početak uređenja platoa zakazan je za 1. april 2022. godine. Konkursni materijal treba dostaviti putem imejla na adrsu: aleksandra.maglovmaljkovic@gmail.com i maja.kostic@natosevicin.edu.rs

Radove će voditi i nadgledati: Aleksandra Maglov, akademski slikar i profesor likovne kulture u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnaziji; Sanja Sajfert, viši kustos–istoričar umetnosti u Kulturnom centru Inđija/Galeriji Kuće Vojnovića; Maja Kostić, master inženjeri tehnologije i profesori u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ i Ivana Radaković, strukovni inženjer tekstila u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA