25. октобар у 20.00 часова

У уторак, 25. октобра са почетком у 20.00 часова у великој сали Културног центра Инђија, одржаће се концерт камерне музике, квартета контрабаса „Басиона Амороса“.

После више од 800 концерата на три континента, 12 снимљених албума и три документарна филма, наступа у Карнеги холу, Дизни холу и свим значајнијим дворанама у Европи од Берлинске филхармоније и минхенског Гастајга до велике концертне дворане у Луцерну, и инђијска публика ће имати прилику да чује ове изузетне музичаре у Културном центру Инђија.

“У години када најдуговечнији квартет контрабаса „Басиона Амороса” прославља јубилеј 25 година постојања, права је срећа да наступимо у Србији”, рекао је Љубинко Лазић, члан квартета, соло контрабасиста Београдске филхармоније и ванредни професор Факултета уметности у Нишу. Чланови квартета су еминентни педагози који своје сталне позиције имају на универзитетима у Базелу, Истанбулу, Санкт Петербургу и Нишу. „Басиона Амороса” је 2010. године последњи пут свирао у Србији, а на концерту у саставу Андреј Шинкевич (Белорусија), Шимон Марчињак (Пољска/Немачка), Онур Оскаја (Турска) и Љубинко Лазић (Србија).

Карте по цени од 500 динара може купити на билетарници Културног центра од понедељка, 24. октобра од 16.00 до 20.00 часова. Видимо се на концерту!

Ваш Културни центар.

Цена карте: 500,00 динара.
Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA