POZORIŠTE

18. Jun u 20:00

Sudenti druge godine glume Fakulteta dramskih i filmskih umetnosti, klasa profesora Ivana Jevtovića, napravili su predstavu “Divlje priče” po motivima argentinskog filma Damiana Šifrona, koja prikazuje ljude u svom “divljem” obliku, tj. likove koji dolaze do ekstrema.

Opširnije

12. Maj u 19:00

Na inicijativu dramske umetnice iz Stare Pazove – Teodore Kušić, u sredu, 12. maja, u 19:00 časova, biće odigrana humanitarna predstava za Teodoru.
Reč je o monodrami “Lenka Dunđerski – kobni čas”, u izvođenju pomenute dramske umetnice.
Inicijativu je podržao Kulturni centar Inđija, kao društveno odgovorna ustanova, u želji da pomogne našoj sugrađanki – Teodori Kerešević, oboleloj od karcinoma debelog creva.
U holu Kulturnog centra kao i u Kc-kafeu će biti postavljene kutije, u koje će moći da se ostave novčani prilozi.
Sav prihod od prodatih ulaznica i novčanih priloga iz kutija, biće prosleđen Teodorinim roditeljima.
Ukoliko bude veliki odziv za ovu humanitarnu akciju, postoji mogućnost za još jedno izvođenje predstave “Lenka Dunđerski – kobni čas”, u četvrtak 13. maja u 19:00 časova.

Cena Karte: 300,00 dinara

Karte su u prodaji od ponedeljka 10. maja, od 16:00 do 20:00 časova.

03. april u 17:00

Dora je radoznala, znatiželjna devojčica koja sa svojim prijateljem majmunom Čizmicom doživljava razne avanture. Iz svake avanture nauči nešto i izvuče pouku.

Opširnije

26. septembar u 18:00

U subotu, 26. septembra, sa početkom u 18:00 časova, u Kulturnom centru, biće izvedena dečija predstava pod nazivom “Zvončica u cirkuskim čarolijama”, u izvođenju “Alegreto Teatra” iz Vršca.

Opširnije
Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA