FILM

Велика сала Културног центра Инђија
ФИЛМОВИ: 11. ДЕЦЕМБАР – 17. ДЕЦЕМБАР

Понедељак, 11. децембар
16:00 – Древна мишологија
18:00 – Место злочина
20:00 – Наполеон

Уторак, 12. децембар
16:00 – Жеља
18:00 – Кћи мочваре
20:00 – Тиха ноћ

Среда, 13. децембар
16:00 – Тролови: бенд на окупу
18:00 – Оперативац
20:00 – Игре глади: балада о птици певачици и змији

Четвртак, 14. децембар
16:00 – Пачија посла
18:00 – Црни петак
20:00 – Вонка
Цена карте: 300 динара

Петак, 15. децембар
16:00 – Крцко Орашчић и магична флаута
18:00 – Т.И.М.
20:00 – Пет ноћи код Фредија

Недеља, 17. децембар
16:00 – Маша и медвед: још забавније
18:00 – Пет ноћи код Фредија
20:00 – Црни петак

Цена карте: 300,00 дин
Карте у продаји на билетарници Културног центра од 11. децембра од 13:00 часова

Велика сала Културног центра Инђија
ПОКИДАН
Петак, 08. децембар у 18:00 и 20:30 часова
Субота, 09. децембар у 18:00 и 20:30 часова
Недеља, 10. децембар у 18:00 и 20:30 часова

ОПИС ФИЛМА

Филм „Покидан“ настао је по мотивима живота Александра Вуксановића – Аце Лукаса.

Предраг Драгомировић је тридесетогодишњак, познат по свом таленту свирања клавијатуре, тренутно живи код родитеља, свира у групи „Шкорпиони“ са својим друговима и у срећној је вези са Надом. Без јасне представе о даљем току свог живота запада за око познатој рок звезди Ана Марији која је у потрази за клавијатуристом. У тренутку када мисли да му је живот отворио једна врата суочава се са низом проблема који га одводе у дугове. Живот му се још једном осмехнуо када га у локалном подруму примећује естрадни менаџер Вања и тада се Пеђин живот мења из корена.

Opširnije

Велика сала Културног центра Инђија
ЧУВАРИ ФОРМУЛЕ
Субота, 11. новембар у 18:00 и 20:30 часова
Недеља, 12. новембар у 18:00 и 20:30 часова

ОПИС ФИЛМА

Стицајем непредвиђених околности, они бивају изложени смртоносној дози зрачења, због чега их југословенска тајна полиција одводи на лечење у Клинику Кири у Паризу. Француски докторски тим на челу са професором Жоржом Матеом закључује да је њихово стање критично и да су им дани одбројани. Он предлаже да се по први пут у историји изведе деликатна и неизвесна интервенција. Да ли је у питању експеримент над живим људима или он заиста жели да им помогне – постаје мучно питање за југословенске научнике.

Opširnije

Велика сала Културног центра Инђија
ТРОЛОВИ – БЕНД НА ОКУПУ
Субота, 11. новембар у 16:00 часова
Недеља, 12. новембар у 16:00 часова

ОПИС ФИЛМА

Након два филма, Мака и Закерало сада су званично, коначно, пар! Док се зближавају, Мака открива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део њеног омиљеног бенда Брозон. Они су се распали када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу. Али, када је његовог брата Флојда, због невероватног музичког талента, киднаповао пар подлих поп звезда зликоваца, Закерало и Мака крећу на изазовно и емотивно путовање, како би ујединили браћу и спасили Флојда од судбине, која је гора чак и од мрачне поп културе.

Opširnije

Велика сала Културног центра Инђија
БАЈКЕ ДЕТИЊСТВА

ГРОЗНИ ТАТА
30. октобар у 17:00 часова

ЗВЕЗДЕ ЋЕ МИ ПОКАЗАТИ ПУТ
31. октобар у 17:00 часова

Улаз је бесплатан

Велика сала Културног центра Инђија
ХЕРОЈИ ХАЛИЈАРДА
Субота, 14. октобар у 20:00 часова
Недеља, 15. октобар у 20:00 часова

ОПИС ФИЛМА

У пролеће 1944, у тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као „Операција Халијард“. У позадини овог историјског догађаја одвија се прича о три брата Јовића и њиховој породици, разапетој између супротстављених идеологија. Док се Мирко бори у одредима Југословенске војске у отаџбини, Сретен се придружио партизанима. Илија, најмлађи мушки наследник, кога отац жели да сачува, растрзан је између две стране. Сага о њима и њихове индивидуалне трагичне судбине представљају парадигму српске националне трагедије, братоубилаштва и идеолошких раскола, који цео један народ одводе у суноврат.

Opširnije

Велика сала Културног центра Инђија
ДЕТЕКТИВ ЦВРЛЕ И ЗЛАТНА КОШНИЦА
Субота, 14. октобар у 16:00 и 18:00 часова
Недеља, 15. октобар у 18:00 часова

ОПИС ФИЛМА

Тога дана сви грађани Меденог брда имају прилику да се диве јединственој Златној кошници, заштитиници града. Према легенди, пронашли су га оснивачи Долине меда, а легенда каже да ће хиљаде недаћа задесити град ако Кошница нестане. Уочи празника, Кошница је покрадена! Све околности око нестанка Златне кошнице упућују да веверицу Цврлета, помоћника познате детективке ове Софије. Наши детективи ће разоткрити овај случај, пронаћи правог лопова и вратити не само Златну кошницу, већ и мир у долину.

Opširnije

Велика сала Културног центра Инђија
ИСТЕРИВАЧ ЂАВОЛА – ВЕРНИК
Понедељак, 09. октобар у 20:00 часова

ОПИС ФИЛМА

Од када му је трудна супруга страдала у земљотресу на Хаитију пре 12 година, Виктор Филдинг (добитник Тонија и номинован за Оскара, Лесли Одом Јуниор) сам одгаја њихову ћерку Анђелу (Лидија Џует).

Али, Анђела и њена другарица Кетрин (Оливија Маркум), нестају у шуми и враћају се после три дана, без икаквог сећања шта им се догодило. То покреће низ догађаја који ће приморати Виктора да се суочи са основним нивоом зла и да, у свом страху и очају, потражи једину живу особу која је, некада раније, сведочила нечему сличном, Крис Макнил.

По први пут од 1973. године, добитница Оскара, Елен Берстин, репризира своју култну улогу Крис Макнил, глумице коју је заувек променило оно што се догодило њеној ћерки Риган, пет деценија раније.

Када је, заснован на бестселеру Вилијама Питера Блатија, филм Истеривач ђавола приказан, заувек је променио савремену културу, оборио све рекорде на благајнама и добио десет номинација за Оскара, поставши први хорор икада номинован у категорији за најбољи филм.

Opširnije
Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA