KONCERTI

Велика сала Културног центра Инђија
Субота, 16. децембар, у 18:00 часова

КУД “Чигра” организује годишњи концерт

Учесници:
КУД “Младост” Чортановци
КУД “Паја Зарић” Нови Карловци
КУД “Чигра” Љуково

Цена улазнице је 350 динара

Велика сала Културног центра Инђија
Петак, 01. децембар у 18:00 часова

У петак, 1. децембра са почетком у 18:00 часова у великој сали Културног центра Инђија, одржаће концерт Руско-српско дружтво Инђијa и театра „Дар“ из Новог Сада са темом „Кино музика“. Публика ће имати прилику да погледа исечке из познатих филмова и ужива у звуцима популарних песама које ће изводити ученици. Програм је намењен за све узрасте.

Улаз на концерт је бесплатан.

Приглашаем вас на концерт 1 декабря в 18 часов в Культурный центр Инджия. Rusko- srpsko Drustvo Indjija и театр «Дар». Вы УВИДИТЕ отрывки из известных фильмов и УСЛЫШИТЕ популярные песни в исполнении студийцев. Ждем вас! До встречи!

Велика сала Културног центра Инђија
Среда, 29. новембар у 18:00 часова

У среду, 29. новембра са почетком у 18:00 часова у великој сали Културног центра Инђија, одржаће се поетско вече севдаха под називом „Ја бих хтео пЈесмом да ти кажем“. Програм су припремили ученици средње школе ,,Др Ђорђе Натошевић” из Инђије, а организатор културног догађаја је Удружење Бошњака општине Инђија. Програм је намењен за све узрасте.

Улаз за посетиоце је бесплатан.

КУЛТУРНО ЛЕТО 2023
07. АВГУСТ – 30. АВГУСТ

КУЛТУРНО ЛЕТО 2023 – КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ИНЂИЈА

Културни центар Инђија у оквиру Културног лета припремио је богат и разноврстан програм за наше суграђане. Постоји више начина како да након врелог дана искористите слободно време, а ми Вам нудимо фантастичан програм у оквиру Културног лета – изложба, биоскоп, представе и књижевно вече на отвореном.

На шеталишту у улици Војводе Степе, у петак 11. августа биће постављена изложба под називом “Сцена фест – Volume 23 прича у сликама“. Наши суграђани ће имати прилику да погледају фотографије Сцена феста (2017-2023), када је фестивал добио сталну локацију на спортским теренима испред установе Културни центар. Изложба ће трајати до понедељка, 28. августа 2023. године.

У оквиру културног лета неће остати ускраћени ни љубитељи позоришних представа. У башти Кафеа Културног центра Инђија у суботу, 19. августа са почетком у 21:00 час биће одиграна стенд ап комедија „The best of“ Неше Бриџиса. Специјал Неше Бриџиса, једног од утемељивача српске стенд ап сцене састоји се из низа најбољих, уникатних а можемо рећи и култних представа које су међу публиком најпопуларније и које су се временом развиле у веоме популарне представе, не само у Србији него и широм света.
За овај догађај карте ће се продавати од понедељка, 7. до суботе, 19. августа по цени од 500 и 600 динара, у зависности од места која одаберете, сваког дана од 13 до 20 часова на билетарници Културног центра.
Молимо публику да заузму места у 20:00, најкасније у 20:30 часова, пола сата пре почетка представе.

На кошаркашком терену поред установе Културни центар, у суботу, 26. августа са почетком у 21:00 час, биће приказан филм „Комедија на три спрата“. Ово је идеална прилика да са пријатељима или вољеном особом проведете пријатно и лепо вече под ведрим небом и то потпуно бесплатно.

На летњој сцени испред Галерије Куће Војновића у понедељак, 28. августа са почетком у 20:00 часова биће одиграна разиграна и модерна представа за децу и све оне који су сачували дете у души. Адаптација Црвенкапе, „Ко је сместио вуку“ је настала у продукцији Креативног центра Артеље из Инђије. Реч је о завршној представи средњошколске групе позоришне радионице Артељеа.
Улаз на представу је бесплатан.

Такође на летњој сцени испред Галерије Куће Војновића, одржаће се поетско вече Жељке Аврић из Сремске Митровице у среду, 30. августа са почетком у 20:00 часова. Сјајан избор поезије пружиће увид нашој публици о талентованој песникињи дубоке мисаоне лирике писан богатим и раскошним језиком кроз форме као што су римована поезија сонет и слободан стих. Чланица је Удружења књижевника Србије и Удружења књижевника Војводине, објављује у књижевној периодици, доботница је више песничких награда.
Улаз је бесплатан.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA