25. jul u 21:00 OPIS FILMA Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo želeli da živimo.

25. jul u 18:00 SINHRONIZOVANO! OPIS FILMA Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavki animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. fodine: „TROLOVI – SVETSKA TURNEJA“.

24. jul u 21:00 OPIS FILMA Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji, kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna.

24. jul u 18:00 SINHRONIZOVANO! OPIS FILMA Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara,

23. jul u 21:00 OPIS FILMA Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

23. jul u 18:00 OPIS FILMA Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi. Međutim, zbog novonastalih okolnosti, njegova porodica mora da se odrekne psa i Floovo srce biva slomljeno.

26, 27. jun u 20:00 OPIS FILMA Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta.

26, 27. jun u 18:00 OPIS FILMA Prizivanje Zla: Đavo me je naterao je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu.

26, 27. jun u 16:00 SINHRONIZOVANO! OPIS FILMA Smešten u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima,

19. jun u 19:00 OPIS FILMA Sedam hiljada duša je dokumentarno – igrani film o stradanju srpskih i ruskih vojnika i interniranih civila u austro-ugarskim logorima Jindrihovice i Broumov, na teritoriji današnje Češke Republike.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA