КУЛТУРНО ЛЕТО 2023
07. АВГУСТ – 30. АВГУСТ

КУЛТУРНО ЛЕТО 2023 – КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ИНЂИЈА

Културни центар Инђија у оквиру Културног лета припремио је богат и разноврстан програм за наше суграђане. Постоји више начина како да након врелог дана искористите слободно време, а ми Вам нудимо фантастичан програм у оквиру Културног лета – изложба, биоскоп, представе и књижевно вече на отвореном.

На шеталишту у улици Војводе Степе, у петак 11. августа биће постављена изложба под називом “Сцена фест – Volume 23 прича у сликама“. Наши суграђани ће имати прилику да погледају фотографије Сцена феста (2017-2023), када је фестивал добио сталну локацију на спортским теренима испред установе Културни центар. Изложба ће трајати до понедељка, 28. августа 2023. године.

У оквиру културног лета неће остати ускраћени ни љубитељи позоришних представа. У башти Кафеа Културног центра Инђија у суботу, 19. августа са почетком у 21:00 час биће одиграна стенд ап комедија „The best of“ Неше Бриџиса. Специјал Неше Бриџиса, једног од утемељивача српске стенд ап сцене састоји се из низа најбољих, уникатних а можемо рећи и култних представа које су међу публиком најпопуларније и које су се временом развиле у веоме популарне представе, не само у Србији него и широм света.
За овај догађај карте ће се продавати од понедељка, 7. до суботе, 19. августа по цени од 500 и 600 динара, у зависности од места која одаберете, сваког дана од 13 до 20 часова на билетарници Културног центра.
Молимо публику да заузму места у 20:00, најкасније у 20:30 часова, пола сата пре почетка представе.

На кошаркашком терену поред установе Културни центар, у суботу, 26. августа са почетком у 21:00 час, биће приказан филм „Комедија на три спрата“. Ово је идеална прилика да са пријатељима или вољеном особом проведете пријатно и лепо вече под ведрим небом и то потпуно бесплатно.

На летњој сцени испред Галерије Куће Војновића у понедељак, 28. августа са почетком у 20:00 часова биће одиграна разиграна и модерна представа за децу и све оне који су сачували дете у души. Адаптација Црвенкапе, „Ко је сместио вуку“ је настала у продукцији Креативног центра Артеље из Инђије. Реч је о завршној представи средњошколске групе позоришне радионице Артељеа.
Улаз на представу је бесплатан.

Такође на летњој сцени испред Галерије Куће Војновића, одржаће се поетско вече Жељке Аврић из Сремске Митровице у среду, 30. августа са почетком у 20:00 часова. Сјајан избор поезије пружиће увид нашој публици о талентованој песникињи дубоке мисаоне лирике писан богатим и раскошним језиком кроз форме као што су римована поезија сонет и слободан стих. Чланица је Удружења књижевника Србије и Удружења књижевника Војводине, објављује у књижевној периодици, доботница је више песничких награда.
Улаз је бесплатан.

Logo_footer   
     © 2014 KULTURNI CENTAR INĐIJA